۲ مطلب در فروردين ۱۳۹۶ ثبت شده است
مصرف مداوم و منظم نوشابه، خطر ابتلا به سکته ،پوکی استخوان ،اختلال دستگاه گوارش ،حل شدن تدریجی مینای دندان، سرطان لوزالمعده،تشکیل سنگ های کلسیمی در کلیه ها و بسیاری بیماریهای دیگر میشود.
مصرف مکرر نوشابههای گازدار در افراد منجر به بروز بیماریهای راشیتیسم، نرمی استخوان، پوکی استخوان و دیابت نوع ۲ میشود.
نوشابههای گازدار چاق کننده بوده و فاقد ارزش تغذیهای هستند. این نوشابهها مواد مغذی دیگری نداشته و مقدار زیادی قند و شکر دارند.
نوشابههای گازدار حاوی رنگ، اسانس و مواد نگهدارنده هستند. این مواد نگهدارنده برای بدن انسان مضر بوده چرا که سرطان زا هستند. اسانسها و افزودنیهای موجود در نوشابه حتی اگر استاندارد باشند در صورت مصرف بیش از حد به دلیل مواد شیمایی موجود در آنها لطمات جبران ناپذیری به بدن انسان وارد میکند.
افرادی که روزانه یک یا تعداد بیشتری ازنوشابههای شیرین استفاده میکنند احتمال بروز دیابت نوع ۲ در آنها نسبت به افرادی که به ندرت این نوشیدنیها را استفاده میکنند بیشتر است. در چند سال اخیر بطری ۲ لیتری نوشابههای گازدار به دلیل مقرون به صرفه بودن در بازار عرضه میشود. هر بطری ۲ لیتری نوشابه میتواند حدود ۷۰۰ کالری انرژی داشته باشد.
افزودن اسید فسفریک به نوشابه منحصر به ایجاد گاز در آن میشود. نسبت کلسیم به فسفر یک نسبت خاصی باید داشته تا کلسیم به خوبی جذب بدن شود. در صورتی که این نسبت بر هم بخورد و فسفر زیادتر از حد مصرف شود کلسیم به خوبی جذب نمیشود.
مصرف مکرر و دراز مدت نوشابه منجر به دفع کلسیم از بدن شده که در کودکان راشیتیسم ایجاد میکند.همچنین مصرف این نوشابهها در جوانان و نوجوانان نرمی استخوان و در افراد میانسال و سالمند ایجاد پوکی استخوان در پی دارد. پوسیدگی دندانها، تاثیر بر روی کلیهها و سوء تغذیه از دیگر مضرات نوشابه است. هر بطری حاوی ۳۰۰ میلی لیتر نوشابه درحدود ۲۸ گرم قند دارد.
نوشابههای گاز دار رژیمی نیز همان خطرات نوشابههای گازدار معمولی را دارند چرا که دارای همان گاز و افزودنیها بوده و فاقد ارزش تغذیهای هستند. تنها فرقی که در نوشابههای رژیمی وجود دارد این بوده که شکر کمتر در آنها استفاده شده و یا اینکه حاوی قندهای مصنوعی هستند که آن نیز مضر بوده و برای انسان زیان آور است و منجر به چاقی میشود.
برچسب ها فواید و مضرات نوشابه مضرات فراوان نوشابه مضرات نوشابه های رژیمی مضرات نوشابه های گازدار
هموروئید یا بواسیر چیست ؟
بیماری هموروئید بیماری رایجی است که نیمی از افراد در هر برهه ای از زندگی شان به آن مبتلا می شوند هموروئید یا بواسیر همان رگ های خونی بزرگ شده در ناحیه پایانی روده ( رکتال) می باشد که غالبا ماندن آن در درون مقعد به جز خونریزی مشکل دیگری به وجود نمی آورد به این دلیل که درون مقعد عصب زیادی به منظور احساس درد موجود نیست ولی هنگامی که هموروئید یا بواسیر در ناحیه خارجی مقعد نمایان می شود به جز خونریزی، درد ناراحت کننده ای را نیز همراه دارد که اگر به آن توجه نشود بعد از مدتی و با گذشت زمان منجر به کم خونی و عفونت و حتی باعث سرطان رکتال نیز می گردد.
نشانه های بیماری هموروئید یا بواسیر
در زیر نشانه های هموروئید یا بواسیر را به طور خلاصه و فهرست وار برای شما می آوریم تا به محض بروز هر یک از این نشانه ها سریعا به پزشک متخصص مراجعه فرمائید.
1- بروز درد در ناحیه مقعد در موقع دفع مدفوع
2- ظاهر شدن ترشح مخاطی (بلغمی) پس از اجابت مزاج
3- دفع ناقص مدفوع (موقعی که حس می کنید روده شما بعد از دفع مدفوع هنوز به صورت کامل خالی نشده است)
4- به وجود آمدن برآمدگی در ناحیه مقعد
5- به وجود آمدن درد و خونریزی در ناحیه مقعد در زنان باردار
6- بی اختیاری مدفوع
7- به وجود آمدن التهاب و تورم ناحیه مقعد
8- خارج شدن بالشتکهای عروقی از مقعد
9- خونریزی از مقعد
10- مشاهده رگه های خونی بر روی مدفوع یا همان مشاهده خون در مدفوع
11- خارش در ناحیه مقعد.
جهت مشاهده فیلم همورویید به ادامه مطلب بروید
برچسب ها درمان خانگی یبوست درمان لیزری یبوست درمان همورویید درمان یبوست علائم یبوست همورویید یبوست